den 24 november 2021

Så enkelt blir du av med störande hudutväxter

TagMole fungerar som ett lasso som man sätter runt hudfliken. Sedan drar man åt snöret och klipper bort överflödig tråd och därefter skrumpnar hudfliken ihop och faller bort från kroppen

Godartade utväxter och hudflikar är ett av våra allra vanligaste hudproblem – ungefär 4 av 10 människor i världen drabbas någon gång i livet. Dessvärre kan det vara en krånglig process att bli kvitt dem och oftast efterlämnar behandlingarna ärr. Men med en ny, superenkel gör-det-själv-metod kan du snabbt ta bort utväxterna hemma och utan ärrbildningar.

I dag används främst tre tekniker för att ta bort denna typ av utväxter: laser, frysbehandling eller ett kirurgiskt ingrepp där utväxten skärs bort. Samtliga tre behandlingar måste utföras av vården. Sveriges vårdcentraler och hudkliniker möter årligen oräkneliga patienter som vill ta bort ofarliga hudutväxter och hudflikar, ofta kallade ”skin tags”, som de upplever som störande och vanprydande.

Lasso som man sätter runt hudfliken

Eftersom det i de flesta fall handlar om en rent kosmetisk åtgärd får patienterna själva stå för behandlingskostnaden. Men tack vare den patenterade och kliniskt testade svenska uppfinningen TagMole kan du omedelbart, efter att din utväxt bedömts vara ofarlig, ta bort den i lugn och ro hemma.

Olle Hillborg är chef för DS Innovation, som är Danderyds Sjukhus enhet för innovation och utveckling. Han har tillsammans med Hudkliniken på Danderyds sjukhus har varit med och hjälpt till vid utvecklingen av TagMole. Han förklarar hur TagMole fungerar:

TagMole fungerar som ett lasso som man sätter runt hudfliken. Sedan drar man åt snöret och klipper bort överflödig tråd och därefter skrumpnar hudfliken ihop och faller bort från kroppen.

TagMole-metoden är både enkel och beprövad och hela behandlingen sker i tre enkla steg och efterlämnar inga fula ärr. Dan Sjöblom en av många nöjda användare som testat TagMole med mycket goda resultat.

TagMole var väldigt enkel att använda och resultatet blev väldigt bra! Det syns knappt att jag har haft en hudflik där tidigare. Jag rekommenderar detta gör-det-själv-kit för att ta bort hudflikar, säger Maria Donner, läkare hos TagMole.

Källa: TagMole

Läs mer om TagMole på www.tagmole.com

där det även finns en kort instruktionsvideo som visar hur TagMole används.

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas


Annonser