den 23 oktober 2017

C-vitaminets undergörande effekt


Om C-vitaminets fantastiska egenskaper berättade hjärtläkaren Thomas Levy under sitt besök i Stockholm, inbjuden av Svenska Sällskapet för Ortomolekylär Medicin (SSOM).

Mycket tyder på att C-vitaminbrist är orsak till problem med tänderna, men även andra sjukdomar påverkas starkt av om C-vitamin finns tillgängligt eller ej. Om detta och mycket annat berättade Thomas Levy under sitt Stockholm­besök.
- Personer med inflammationer eller kroniska sjukdomar har nästan alltid C-vitaminbrist, påstod han. Han förklarade att C-vitamin mobiliseras till inflammationer för att reparera cellerna och då uppstår lätt brist på andra ställen i kroppen.

Botar de obotbara
C-vitamin dödar alla virus och oftast hjälper vitaminet även mot oönskade bakterier, berättade Thomas Levy under sitt föredrag. Han förklarade att C-vitamin stimulerar immunförsvaret och stoppar förökning av bakterier, vilket ofta är tillräckligt för att kroppen ska klara att göra sig av med dem.
- Det är bevisat många gånger om att höga doser C-vitamin botar, konstaterade han. I ett försök med polio blev exempelvis 60 av 60 patienter friska efter 2-3 dagars C-vitaminbehandling. Effekten är stor även på borrelios, kronisk hepatit, AIDS, tuberkulos och mycket annat. Dessutom bidrar C-vitamin i höga doser till avgiftning av exempelvis kvicksilver, pesticider, svampgifter och mycket annat. Vilket också kan öka chansen att bli frisk.

Läs hela artikeln här >


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas


Annonser