den 15 november 2021

Lena Skogholm vinner Stora Talarpriset 2021

Författaren och föreläsaren Lena Skogholm, aktuell med boken Livskoden enligt hjärnan, har tilldelats Stora Talarpriset 2021. Priset syftar till att uppmärksamma talare som berikar andra med kunskap, inspiration och motivation, och delas ut av P&P Meetings.

Jag blev verkligen överraskad när stora delar av juryn dundrade in med blommor, statyett, diplom och confettiregn i slutet av en föreläsning som jag höll idag. Det är flera fantastiskt duktiga föreläsare nominerade så det känns otroligt roligt och hedrande att vinna. Det som gläder mig är också att mitt budskap om hur vi kan samarbeta med hjärnans förutsättningar i vardagen och hur vi kan bygga en stark hjärna blir synliggjort och sprids ytterligare, säger Lena Skogholm.

Juryns motivering lyder:
Hon är inspiratören, beteendevetaren och pedagogen, en av få med specialisering på hur vi kan ha nytta av hjärnforskning i vardagen på ett mycket konkret sätt. Fokus är på hur vi kan möta varandra och oss själva utifrån hjärnans förutsättningar för att skapa både bättre resultat, bättre liv och ett bättre arbetsliv. Hon har en mycket behaglig och inbjudande framtoning, en mästare i att pausera, att tala i bilder med igenkänning som lockar till varma medryckande skratt. Hon är författare till bästsäljaren Bemötandekoden – Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv. Högaktuell från hösten 2021 med nya boken Livskoden enligt hjärnan.

Lena Skogholm är aktuell med boken Livskoden enligt hjärnan som handlar om hur man bygger hjärnmuskler och får en airbag mot stress för ett starkare och roligare liv. Det är en vetenskapligt underbyggd och praktisk handbok fylld med övningar för att bygga en stark hjärna.

Lena Skogholm är beteendevetare och pedagog och är en väl anlitad inspirationsföreläsare, inte minst inom ledarskap och arbetsliv. Lena har specialiserat sig på hur vi kan belysa våra beteenden med hjälp av hjärnforskningen och hur vi praktiskt kan använda detta i vår vardag när vi möter oss själva och andra.

Källa: Highland PR

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att visas


Annonser